Sex Geile Snol  

ONDERWEG NAAR DE SLAAPKAMER

Zonder er echt bij na te denken, enkel en alleen gedreven door een waanzinnig verlangen dat hij al veel te lang had genegeerd, deed hij een verwachtingsvolle stap naar voren en drukte haar lichaam stevig tegen het zijne aan. Terwijl hij haar harder dan zijn bedoeling was achteruit duwde, gromde hij onderdrukt. Ze stond nu tegen de kleurrijk betegelde muur, zijn sterke armen langs beide kanten strak om haar heen zodat ze geen kant meer op kon. Hij duwde zijn hongerige lippen op de hare en duwde zijn tong haar warme mond binnen.

Ze kon de geturfde whisky proeven die hij net gedronken had. Zijn dure aftershave drong tot diep haar neus binnen. Ze voelde zijn hart als een razende bonzen tegen haar fijne lijf. En ze sloot haar ogen. Het was een poging om ten minste één van haar zintuigen af te schermen voor deze onweerstaanbare, overweldigende man. De man aan wie ze haar hart verloren had, al op die allereerste seconde dat ze hem had ontmoet. De man die haar nooit maar een moment de indruk had gegeven dat dat gevoel wederzijds zou kunnen zijn. De man die ze wanhopig uit haar gedachten had proberen te houden, en uit haar hart. Maar nu…

Een paar tellen maar, niet langer, liet hij zijn verlangen de bovenhand nemen en eiste haar mond volledig op. Ze was zacht en zoet. Niet enkel van buiten, maar ook van binnen. Met zijn hand dwingend op haar kaak, verkende hij haar mond verder. Zijn tong gleed langs de hare, verkende alle uithoeken van die waanzinnige mond van haar. Haar smaak explodeerde in zijn lichaam, onvermijdelijk en intens.

Daarna liet hij haar los en zette een stap achteruit. Hij durfde haar niet aan te kijken, vreesde afkeuring of walging te zien in haar goedaardige ogen. Haar ogen waren wel strak op hem gericht, ook zonder te kijken wist hij het, voelde hij het. Met iedere seconde die voorbij tikte zonder dat ze iets zei, werd zijn schuldgevoel groter en begon hij te twijfelen aan zijn ondoordachte actie. Toen hij haar lieflijke stem hoorde, vond hij eindelijk de moed weer in haar grote ogen te kijken, de onschuld onmiskenbaar te lezen.

‘Waarom liet je me zo lang wachten?’, fluisterde ze zacht en haar stem klonk breekbaar, alsof ze alsnog bang was om afgewezen te worden. Hij wilde haar geruststellen, haar uitleggen waarom hij zo terughoudend was geweest, maar hij wist dat voor momenten als deze zijn woordenschat veel te ontoereikend was. In de plaats daarvan stak hij zijn handen naar haar uit. Zijn lichaam zou haar zijn verlangens en behoeftes duidelijk moeten maken. Van zodra zij haar handen zachtjes in de zijne legde, trok hij haar weer dicht tegen zich aan, vastbesloten om haar de komende minuten niet meer los te laten. Zijn stevige omhelzing benam haar de adem en ze leek te duizelen. Het koste haar moeite om op haar trillende benen te blijven staan, maar hij had haar stevig vast. Zijn lippen vonden opnieuw zonder moeite de hare, maar nu voelde hij hoe ze zijn kus ook beantwoordde. Al was het dan misschien nog wat onzeker. Het maakte niets uit, zijn mond was vastberaden genoeg voor twee.

Hij kreunde luid toen hij voelde hoe ze haar rechterhand teder naar zijn nek bracht en daarna speels door zijn donkere haren woelde. Zelfs deze al bij al onschuldige aanraking liet zijn verlangen naar haar in alle hevigheid ontvlammen. In zijn binnenste ging het nog harder aan het kolken, in zijn gedachten was alleen nog plaats voor dit ultieme moment van bevrediging en spanning. Hij liet zijn handen over haar ranke schouders naar haar onderrug glijden en duwde zijn bekken tegen het hare. Haar ademhaling stokte, maar toen ze weer op adem was gekomen liet ze haar tong langs zijn oorlel glijden. Haar trillende handen verdwenen onder zijn strakke T-shirt en verkenden zijn gespierde bovenlichaam, zacht en teder. Een stroomstootje ging door zijn lijf op het moment dat ze met haar vingers zijn stijve tepels raakte. Het zinderde en knetterde en zijn hele lichaam leek in brand te staan.

Hij moest al de wilskracht die hij in zich vond aanwenden om haar niet hier en nu de kleren van het lijf te rukken. Maar zij verdiende zoveel beter dan dat. Ze beet op haar lip terwijl ze probeerde te ontsnappen aan zijn smeulende blik.

Hij nam haar slanke hand en leidde haar de houten trap op. De treden kraakten onder zijn gewicht. Ze fronste vragend toen hij haar halverwege even aankeek. ‘De rest doen we in de slaapkamer’, zei hij, de spanning hoorbaar in zijn stem.

Ze slikte moeizaam, sloeg haar ogen neer en volgde hem gewillig maar met uitgelaten hart de trap op naar boven.

Leave A Comment