Sex Geile Snol  

DE IDEALE AVOND

Ik zat al een tijdje niet lekker in mijn vel. Logisch ook, met alle crisissen die de wereld overnemen tegenwoordig. Alle leuke dingen die langzaam allemaal weggenomen worden door de nieuwe reglementen en vrienden en familie die steeds moeilijker te bezoeken zijn. Het was allemaal vrij deprimerend. Ook deze vrijdagavond leek gedoemd tot een eenzame bankhang avond.

Maar net als ik me in mijn badjas onder een dekentje op de bank wil nestelen trilt mijn telefoon. Ik twijfel of ik überhaupt wil kijken of dat ik me niet gewoon voor de rest van de avond afsluit voor de rest van de buitenwereld. Maar mijn nieuwsgierigheid wint het van mijn voornemens en ik pak mijn telefoon op om te kijken wie er wat gestuurd heeft. Midden in mijn scherm onthult het bericht zich voor mijn ogen. ‘Stefan’, staat er dik gedrukt boven. Mijn hart slaat een slag over. Leuke Stefan, lekkere Stefan, Stefan die ik had afgeschreven omdat ik te veel moeite moest doen en vond dat hij te weinig moeite deed. Stefan dus. Met daaronder zijn bericht:

‘Hee schatje, hoe is het met jou? Mag ik misschien langskomen vanavond? Ik mis je. Je zal er geen spijt van krijgen. Beloof ik.’

Ik ben helemaal verbaasd en word eerlijk gezegd ook een beetje moe bij het idee dat ik nu dan uit mijn lekker zachte badjas moet, de douche in om me te scheren en één of ander sexy veel te koud jurkje aan moet trekken.

Ik wil al bijna terug appen dat ik andere plannen heb, wanneer ik me bedenk. Prima dat hij langs komt, gezellig, maar dat betekent niet dat ik er helemaal perfect bij hoef te zitten toch? En dus stuur ik terug:

‘Hi schat. Ik mis jou ook. Gezellig als je langskomt, maar je moet niet te veel van me verwachten. Ik heb me al helemaal onder een dekentje op de bank genesteld.’

Ik ga ervan uit dat hij afhaakt na mijn bericht, maar binnen een paar seconden krijg ik terug dat hij onderweg is.

Hij blijft me verbazen vanavond. En dat doet hij opnieuw als ik even later – nog steeds in mijn badjas – de deur voor hem opendoe. Daar staat hij; onhandig met zijn handen helemaal vol met twee flessen wijn en allemaal lekkere dingen.

“Hi!” begroet hij me opgewekt. Ik moet lachen en pak de flessen wijn uit zijn handen om hem te helpen. Terwijl ik dat doe geeft hij me een zachte kus op mijn mond ter begroeting. “Je ziet er prachtig uit.” Fluistert hij. Ik doe het af als een overdreven compliment maar ik merk dat ik warm word en hoop alleen maar dat mijn wangen mij niet verraden.

Hij schopt zijn schoenen uit en volgt me de keuken in waar ik twee glazen inschenk en hij een zak chips in een schaal gooit. We nestelen ons op de bank en hebben wat smalltalk. Voor ik het weet is de eerste fles leeg en wil ik opstaan om een nieuwe fles te halen. Hij houdt me echter tegen en staat zelf op. Als hij weer gaat zitten en me een vol glas aangeeft, trekt hij mijn benen op zijn schoot en begint hij ze zachtjes te strelen. In eerste instantie heb ik de neiging om ze terug te trekken, het was niet de bedoeling de aandacht op mijn ongeschoren benen te leggen. Maar het lijkt hem totaal niet te storen en ik besluit me er aan over te geven.

Nog een halve fles later wordt de spanning me te veel. “Hee ga je me nog zoenen of hoe zit dat?” floep ik eruit. Hij verslikt zich bijna in zijn wijn maar hersteld zich dan snel. “Dat was ik wel van plan ja.” Antwoord hij met een kalme stem. Hij zet zijn glas weg en buigt zich naar me toe. Mijn zijn hoofd vlak boven die van mij fluistert hij, “ik wilde mezelf niet opdringen”. Terwijl hij dat zegt raken zijn lippen die van mij wat zorgt voor een rilling door mijn hele lichaam.

Ik neem het initiatief door mijn hoofd iets omhoog naar dat van hem te brengen en hem hartstochtelijk te zoenen. Mijn tong vindt die van hem en mijn hand glijdt in zijn nek. Als we allebei even op adem moeten komt hij overeind. Heel soepel trekt hij zijn trui over zijn hoofd waardoor zijn gespierde lichaam tevoorschijn komt. Ik laat mijn hand over zijn abs gaan om ze te bewonderen en even laat hij me begaan. Dan vindt hij het genoeg geweest en pakt hij mijn armen om ze boven mijn hoofd te plaatsen. Hij trekt aan de ceintuur van mijn badjas en laat hem open vallen. Als hij ziet dat ik er niks onder aan heb laat hij een kreun ontsnappen.

Zijn lippen leggen een weg af van mijn nek over mijn borsten, waar hij zijn tanden even in mijn tepels zet, verder naar beneden over mijn buik, een rondje rond mijn navel, nog verder naar beneden totdat hij tussen mijn benen terecht komt. Ik sla mijn benen om zijn lichaam heen en hij duikt er met zijn gezicht tussen. Alsof ik een ijsje ben waar hij heel zuinig mee wil zijn likt hij me zachtjes en slaat geen één plekje over. Hij neemt zo veel tijd dat ik er ongeduldig van word. Al een paar keer richt hij zich net weer op een ander plekje als ik een hoogtepunt voel naderen. Mijn gevoel dat ik dit zo lang mogelijk wil voelen en de drang om zo snel mogelijk klaar te komen is ongelooflijk tegenstrijdig.

Uiteindelijk maakt het niet zo veel meer uit waar hij me aanraakt omdat alles op scherp staat en bereik ik toch echt een climax. De naschokken blijven maar komen en ik krijg mijn lichaam maar niet onder controle. Ik rol me op mijn zij in een bolletje.

“Ik moet hier even van bijkomen hoor.” Zeg ik verontschuldigend.

Hij bedekt me weer met mijn badjas en antwoord: “Rustig aan schatje, ik was voorlopig niet van plan hier weg te gaan.”

Leave A Comment