Sex Geile Snol  

DE SPANNENDE CHAT

‘Goedenavond, hoe is het met je?’

De tekst rolt over het scherm van mijn laptop. Mijn handen hangen even twijfelend boven het toetsenbord.

‘Goed, met jou?’

Een kriebel van opwinding gaat door mijn buik. Ik ben alleen thuis. De zoveelste saaie avond die gekenmerkt wordt door bankhangen en chips eten stond op het punt te beginnen, toen er een idee bij me op kwam. Een week geleden zat ik met een vriendin in een café en vertelde ze me giechelend over de chat avond die ze had gehad, met een of andere vent uit het noorden van het land. Ze hadden de hele avond zitten chatten en als ik haar mocht geloven was het niet alleen bij onschuldige koetjes-en-kalfjes-praat gebleven. Nou, daar voel ik vanavond ook wel wat voor.

‘Goed, zoveelste saaie avond in een hotel op zakentrip. Hoe heet je?’

Ik denk even na, ik wil niet mijn echte naam gebruiken, stel je voor dat je die persoon aan de andere kant blijkt te kennen.

‘Anna, jij?’

‘Vincent. Wat heb je aan vanavond, Anna?’

Zo, die laat er geen gras over groeien. Ik kijk naar mijn slobbertrui en joggingbroek waarmee ik gemakkelijk opgekruld op de bank zit. Niet echt sexy.

‘Zwart, kant en cup C.’ Typ ik terug terwijl ik van de bank spring en de laptop mee naar de slaapkamer sjouw. Daar kleed ik me om zodat ik ook daadwerkelijk draag wat ik beloof.

Leave A Comment